Sunday, September 22, 2013

Perhatian! Perhatian! Kelas Masak Akan Bermula Kembali

Ramai yang email saya bertanyakan mengenai kelas memasak yang paling murah di Ipoh pernah saya sertai di sini. Dengan sukacitanya saya memaklumkan kelas masakan Sweets Buns Sweet Cakes Bakery (SBSCB) kelolaan Cikgu Shahidan akan bermula kembali hujung minggu ini. 

Kelas dimulakan pada 28 September ini dengan Modul Aneka Talam (Sesi 1) - Talam Puding Marble, Talam Keladi, Talam Suji, Talam Tokyo, Talam Cha-cha / sekoteng dan Talam Pulut Delima. Yurannya hanya RM80. 

Pada 29 September pula kelas masakan barat diperkenalkan buat pertama kali dengan penyediaan membuat lasagnea, sherpard pie, brown sause, white sause, cocktail sause, fish & chips, potato salad dan coleslow. Harga promosi adalah Rm100 berbanding harga sebenar Rm150.

Kelas seterusnya pada 5 Oktober, kelas aneka kek antarabangsa - red velvet with cream cheese, boston cheese cake, tiramisu cheese cake dan strawberry cheese cake. Yurannya juga RM80.

Minggu berikutnya pula kelas pastri manis (sesi 1) - yang menawarkan teknik membuat tart buah, coklat fudge, blueberry cheese, tart telur, lemon meringue pie dan apple pie filling. Yurannya hanya RM70.

Kesemua kelas bermula jam 10 pagi hingga 5 petang. Dan yang paling seronoknya, hasil kelas masakan kita pada hari berkenaan boleh dibawa pulang. Yahoo...

Jadi, apa tunggu lagi, jika berminat cepat-cepatlah mendaftar dengan Kak Siti Khadijah di talian 017 – 540 9116. Untuk maklumat lanjut, boleh layari website SBSCB.  No comments:

Post a Comment